Alt om regningen

Du modtager en acontoregning fra SE 4 gange om året: i januar, april, juli og oktober måned. Regningen i januar indeholder desuden din årsopgørelse.

Betaling & PBS
Dine regninger forfalder til betaling den første hverdag i måneden efter du har modtaget regningen.
Regningerne skal altså betales senest den første hverdag i februar, den første hverdag i maj, den første hverdag i august og den første hverdag i november.

Tilmelder du dine regninger PBS, sparer du administrationsgebyret på 35 kr. pr. regning.

Tilmeld dig e-kommunikation
Vi vil gerne skåne miljøet ved at reducere forbruget på vores mange forsendelser. Derfor vil vi gerne, at du siger "ja tak" til at skifte til e-kommunikation og fremadrettet modtage din post fra SE via e-mail. Du skal hermed ikke længere bekymre dig om, om dine regninger, aflæsningskort eller informationsbreve forsvinder i posten. Tilmelding til e-kommunikation har ingen indflydelse på din tilmelding til PBS. Er du tilmeldt PBS nu, fortsætter dette uforandret. Er du tilmeldt PBS og tilmelder du dig e-kommunikation, sparer du tilmed 5 kr pr. regning for "medsend bilag". Tilmeld dig e-kommunikation i dag.

Forstå din regning
Din regning indeholder oplysninger, som det offentlige kræver, at SE oplyser. Regningen består derfor af mange linier bl.a. transport-, miljø-, og elafgift samt distributionsbidrag m.m. Har du yderligere spørgsmål til din regning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Om SE

SE optimerer din hverdag i form af blandt andet solceller, varmepumper og alarmprodukter. Vi udvikler og optimerer løsninger, som sikrer komfort, tryghed og lavere energiforbrug. Vi rådgiver dig i hele købsprocessen – hos os er det nemlig dig og dine behov, der er i centrum. 

Læs mere

Kontakt SE

SE
Saltumvej 22
9700 Brønderslev

Telefon:     98 82 13 11
Mail:             mail@nyfors.dk


Åbningstider
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.00

Ring mig op

© SE 2016 All rights reserved Cookie Policy